NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lipsa toaletelor publice și răchitele, subiect de discuție la conferința finală a proiectului amenajare parc

Opinii împărțite astăzi la întâlnirea de la Primăria Pașcani, acolo unde a avut loc conferința de presă organizată cu ocazia finalizării proiectului de modernizare a Parcului Municipal.  

După prezentarea etapelor legate de modul cum a decurs acest proiect, parte componentă a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană, cetățenii invitați au luat cuvântul pentru a-și exprima opiniile.

Unul dintre aceștia a fost de părere că trebuiau tăiate răchitele din parc pentru că au o vârstă înaintată. Același pășcănean s-a arătat dezamăgit de faptul că lipsesc toaletele publice. În finalul intervenției sale, omul a spus că avea mari așteptări de la parlamentarii acestui municipiu, aflați la al doilea mandat, de la care a așteptat mai multă implicare și fonduri pentru dezvoltarea municipiului.

Un altul a fost de părere că răchitele nu trebuie tăiate întrucât acestea sunt frumusețea parcului.Vasile Avasiloaie și consilierul Benone Mihuț, au făcut un apel la cetățenii municipiul Pașcani să protejeze bunurile din incinta parcului.

Ca răspuns la problemele ridicate de cetățeni, administratorul public a menționat că șefii Primăriei așa au preluat proiectul, asta deși din sumele suportate din bugetul local ca și cheltuială neeligibilă putea fi rezolvată și problema toaletelor publice. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Cetățenii nemulțumiți de ApaVital au depus plângere prealabilă la secretariatul Consiliului Local. Urmează plângerea penală pentru abuz în serviciu! (DOC)

Răzvan Grecu

Paşi timizi pentru reabilitarea sălii de sport de la „Sadoveanu”

Ema Roman

Programul de ridicare a deșeurilor menajere, în zilele libere, în suburbia Lunca

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site