RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul teroriștilor libanezi de la Hezbollah promite ”surprize” Israelului

Liderul teroriștilor libanezi Hezbollah, Hassan Nasrallah, a promis vineri „surprize” Israelului, al cărui prim-ministru Benjamin Netanyahu afirmase anterior că are „planuri surprinzătoare” pentru a trata cu teroriștii libanezi, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Ne revine nouă să vorbim de surprize. El (Netanyahu) ar trebui să se aştepte (…) la surprize din partea noastră”, a declarat liderul teroriștilor libanezi într-un discurs transmis în direct.

Hezbollahul a efectuat atacuri aproape zilnic împotriva Israelului de la începutul războiului în Fâşia Gaza la 7 octombrie pentru a-şi susţine aliatul palestinian, Hamas. Armata israeliană ripostează efectuând lovituri în Liban şi luând ca ţintă responsabili ai Hezbollah.

„Am eliminat sute de agenţi ai Hezbollah”, a declarat joi Benjamin Netanyahu. „Avem planuri detaliate, importante şi chiar surprinzătoare” pentru acest front din partea de nord, a adăugat el.

  

„Aş vrea să le spun lui Netanhayu (…) şi guvernului inamic că am studiat şi am cântărit toate posibilităţile şi toate scenariile la care aţi putea recurge”, a adăugat Hassan Nasrallah.

El a declarat că Hamas şi ceilalţi aliaţi ai Iranului din regiune au fost cei care au „surprins” în schimb Israelul, „care dispune de cea mai puternică armată şi de cele mai puternice servicii de informaţii din regiune”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Germania „nu are niciun plan de a trimite tancuri Leopard 2 în Ucraina”, afirmă Berlinul

Redacția

Portarul tricolorilor la Euro 2024, interviu pentru UEFA TV: De multe ori avem nevoie de cuvinte frumoase, dar nu le-am primit

Redacția

Posibilă alianţă PMP-USR-Forţa Dreptei la alegerile din 2024

Redacția
Încarcă...