RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul cecen Ramzan Kadîrov ar suferi de necroză pancreatică

Liderul cecen Ramzan Kadîrov trăiește de peste cinci ani cu un diagnostic de necroză pancreatică, a relatat luni site-ul independent de știri Novaya Gazeta Europe, citând surse anonime de la spitalul prezidențial din Moscova unde ar fi fost tratat, transmite The Moscow Times.

Starea sa în deteriorare ar fi determinat Kremlinul să înceapă să lucreze la un plan de succesiune pentru a menține stabilitatea în republica din Caucazul de Nord.

Afirmații neverificate care au circulat pe rețelele de socializare în toamna anului trecut au afirmat că Kadîrov ar suferi de probleme renale, ceea ce l-a determinat să apară în videoclipuri atent orchestrate în încercarea de a risipi zvonurile.

Potrivit Novaya Gazeta Europe, medicii l-au diagnosticat inițial pe Kadîrov cu necroză pancreatică acută – o afecțiune gravă care poate duce la deces – în ianuarie 2019.

  

În luna următoare, Kadîrov a anunțat printr-un decret că a cedat pentru scurt timp puterile președintelui parlamentului regional „pentru perioada de incapacitate temporară a mea”, fără a-și dezvălui boala. El a emis un alt decret privind un transfer de putere la fel de scurt în ianuarie 2020.

Novaya Gazeta Europe a raportat că starea de sănătate a lui Kadîrov a început să se deterioreze rapid în primăvara anului 2022,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

fanatik.ro: Politologii avertizează că Putin ar putea schimba tactica în războiul din Ucraina. „Rușii îşi pregătesc următoarea mutare”

Redacția

Ședință de Guvern, joi: Se înființează noi posturi de conducere pentru Institutele Culturale din străinătate, 10 milioane de lei alocați pentru campanii de presă, comunicare și ”promovare a imaginii și intereselor românești”

Redacția

VIDEO Zeci de mii de oameni au manifestat din nou în Israel, în cea mai amplă mișcare de protest din istoria țării/ Guvernul lui Netanyahu, care include și extrema dreapta, a divizat profund societatea din cauza reformei controversate a Justiției

Redacția
Încarcă...