NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lider PSD ironizează AUR: Credeam că-și cer scuze pentru votul din Senat

Liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, i-a ironizat pe cei de la AUR, după ce au mers să protesteze și în fața sediului partidului său, spunând că se aștepta la scuze în urma unui vot dat de Alianță în Senat.

Radu Oprea a luat la rost AUR după protestul de ieri FOTO Arhivă personală

Radu Oprea a luat la rost AUR după protestul de ieri FOTO Arhivă personală

Am auzit că ieri au trecut cei de la AUR prin fața sediului din Kieseleff. Credeam că vor să își ceară scuze pentru că au votat împotriva amendamentului propus de senatorii PSD pentru ca electrocentrala pe cărbune de la Paroșeni să nu mai fie închisă. Când colo doar circ”, a scris pe pagina sa de Facebook Radu Oprea, lider al senatorilor și purtător de cuvânt al partidului.

  

 Șeful AUR, George Simion, a condus protestatarii către sediul PSD și apoi către sediul PNL, la protestul de duminică seară. 

Advertisements
Advertisements

Senatorul PSD a avut o ieșire foarte dură pe tema votului din Senat și săptămâna trecută, cânda bătut obrazul tuturor forțelor parlamentare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul din Roşia Montană spune că includerea în patrimoniul UNESCO „este defavorabilă şi pentru comunitate, şi pentru ţară”

Redacția

Ministrul bulgar al apărării vede Moldova ca pe o următoare țintă a Rusiei

Redacția

​Se întâmplă din ianuarie: raportarea SAF-T, TVA 5% pentru cărțile electronice și pentru locuințe sub 140.000 euro, CASS pentru pensii mai mari de 4.000 lei, tichete cadou doar pentru proprii angajați

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site