NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație publică cu strigare pentru închirierea spațiilor din cele două piețe agroalimentare

 

Zeci de casete comerciale și suprafețe de teren din cele două piețe agroalimentare, vor fi scoase la licitație publică cu strigare.

  

Aceasta va avea loc pe data de 28 septembrie, începând cu ora 10.00. Vor fi închiriate pe o perioadă de cinci ani casetele situate în hală piață vale, cât și terenurile disponibile din aceeași locație, dar și din piața deal.

Documentația de închiriere (Caietul de sarcini și Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației publice cu strigare) poate fi achiziționată de la sediul Municipiului Paşcani, Compartimentul Patrimoniu și Contracte – Camera 31.

Perioada de achiziţionare a documentaţiei de atribuire este 06.09.2018 – 25.09.2018, ora 16:00.

Data limită de depunere a documentelor de calificare (documentele obligatorii necesare participării la licitație) este 25.09.2018, ora 16:00 și se depun la sediul primăriei Pașcani-Registratură. 

 Fiecare participant la licitație depune o singură cerere însoțită de documentele necesare și obligatorii participării la licitație, pentru bunul care face obiectul licitației.

.pentru mai multe detalii intrati pe site-ul Primariei Pașcani 

Advertisements

Related posts

Încă o încercare pentru dotarea parcului auto al Primăriei Pașcani

Ema Roman

Lista de investiții pentru anul 2015: Fără noi locuri de joacă pentru copii! 910.000 lei pentru studii și proiecte și 2.050.000 de lei pentru bunuri și alte cheltuieli de investiții!

Răzvan Grecu

Primele locuințe ANL din Pașcani ar putea fi scoase la vânzare până la finele anului 2014

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site