RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație publică cu strigare pentru închirierea spațiilor din cele două piețe agroalimentare

 

Zeci de casete comerciale și suprafețe de teren din cele două piețe agroalimentare, vor fi scoase la licitație publică cu strigare.

  

Aceasta va avea loc pe data de 28 septembrie, începând cu ora 10.00. Vor fi închiriate pe o perioadă de cinci ani casetele situate în hală piață vale, cât și terenurile disponibile din aceeași locație, dar și din piața deal.

Documentația de închiriere (Caietul de sarcini și Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației publice cu strigare) poate fi achiziționată de la sediul Municipiului Paşcani, Compartimentul Patrimoniu și Contracte – Camera 31.

Perioada de achiziţionare a documentaţiei de atribuire este 06.09.2018 – 25.09.2018, ora 16:00.

Data limită de depunere a documentelor de calificare (documentele obligatorii necesare participării la licitație) este 25.09.2018, ora 16:00 și se depun la sediul primăriei Pașcani-Registratură. 

 Fiecare participant la licitație depune o singură cerere însoțită de documentele necesare și obligatorii participării la licitație, pentru bunul care face obiectul licitației.

.pentru mai multe detalii intrati pe site-ul Primariei Pașcani 

Related posts

Autostrada Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni prinde contur

Redacția

Scuarul de pe strada Moldovei este desființat. Ideea unui sens giratoriu este abandonată!

Marius Parteni

Secretarul UATM Pașcani le blochează liberalilor ședința extraordinară de luni: „Fără proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, nu se poate ține o ședință de Consiliu Local”

Răzvan Grecu
Încarcă...