RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Licitația pentru Planul Urbanistic Zonal în vederea amenajării unui parc industrial la Pașcani a fost reluată de Consiliul Județean Iași

Amenajarea Parcului Industrial de la Pașcani rămâne un obiectiv important pentru Consiliul Județean Iași, iar după ce aceasta a fost anulată în primă fază din cauza unor proceduri greșite, acum ea a fost reluată.

 În această etapă, Consiliul Județean Iași prin proiectatrea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), introducere în intravilan a terenurilor din CF 66452 și CF 69520, în vederea realizării obiectivului de investiții Parc Industrial Pașcani.

Valoarea estimată a contractului este de 596.638,65 lei, fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este până la data de 25 martie 2024.

Conform administratorului public al județului Iași, Andrei Cazacu: „Parcul industrial de la Pașcani este printre principalele priorități ale administrației de la CJ și continuăm demersurile pentru a finaliza această investiție esențială pentru dezvoltarea municipiului Pașcani și a zonelor limitrofe”.

  

Cel mai probabil lucrările efective la acest obiectiv ar putea începe cel mai devreme anul viitor.

Related posts

Taxele și impozitele locale nu s-au majorat. Primarul Dumitru Pantazi a retras proiectul de pe ordinea de zi! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani angajează șofer autocamion

Redacția

Şedinţă de Consiliu Local, cu 16 puncte pe ordinea de zi

Ema Roman
Încarcă...