RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

BCR va împrumuta Primăria Pașcani. Banii vor fi folosiți pentru susținerea unor investiții

Primăria Pașcani a finalizat procedura de licitație în cazul contractării unui credit de patru milioane de lei, pentru susținerea unor lucrări de investiții. Banca BCR este câștigătoarea licitației.

Contractul dintre cele două părți va fi încheiat pe o perioadă de 60 de luni de zile. Dacă va folosi toată suma, pe perioada cât este contractul, Primăria va achita cheltuieli financiare estimate la 440.895 lei.   

Odată finalizată această etapă, dosarul va ajunge pe masa membrilor Comisiei de Avizare a Împrumuturilor Locale, ce funcționează la nivelul Guvernului României.

După ce Primăria Pașcani va primi avizul favorabil, contractul va ajunge pe masa Consiliului Local, pentru a fi adoptat de membrii legislativului local.

  

Cu banii împrumutați se vor cofinanța cu 2.450.000 de lei proiectul de Creștere a eficienței energetice a Școlii „Iordache Cantacuzino”, cu suma de 1.300.000 de lei proiectul de reabilitare, conservare și revitalizare a palatului Cantacuzino Pașcanu, cu 150.000 de lei proiectul Extindere și dotare ambulatoriu Spital Municipal de Urgență Pașcani și cu 100.000 de lei proiectul de Creștere a eficienței energetice a Grădiniței nr.2 și a Creșei nr.1.

Related posts

Birou amenajat pentru primarii din județ, la Prefectura Iași

Redacția

Nume noi pe scenă la Zilele Oraşului! O fanfară şi patru artişti bonus din partea firmei organizatoare

Ema Roman

CCR: Pensiile speciale ale aleșilor locali, neconstituționale

Redacția
Încarcă...