NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcaniul a pierdut finanțare pentru un bloc, dar speră la un ajutor pentru plata arieratelor în urma ultimei rectificări. Asfalt pentru V. Seacă și Tătăruși

Încă o rectificare de buget la nivel guvernamental, încă o dezamăgire pentru executivul local și pășcăneni. Municipiul a pierdut anul acesta finanțarea pentru blocul de pe strada 1 Decembrie 1918, care cuprinde 19 locuințe, asta deși este avizat studiul de fezabilitate aferent amplasamentului.

Advertisements

Proiectul va fi rediscutat anul viitor de către reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului. Oficialii Primăriei așteaptă un sprijin financiar important din cei 6,1 milioane lei aprobați pentru județul Iași pentru echilibrarea bugetelor și plata arieratelor.”Am depus documentația ieri (n.r. 4 septembrie). În cel mult o săptămână ar trebui să aflăm cât vom primi”, ne-a declarat Gică Zanet, administratorul public al municipiului.     De la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului în două comune din zona Pașcani vor ajunge bani pentru asfaltarea unor drumuri comunale. Este vorba despre Valea-Seacă acolo unde va fi asfaltat drumul comunal 127 ce face legătura cu Topile și Tătăruși. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ședința de CA amânată! Angajații Spitalului Municipal așteaptă planul de măsuri. Iată ce plănuiește conducerea!

Marius Parteni

O nouă etapă suplimentară de dezinsecție la Pașcani!

Iulia Huțanu

Marți, 10 martie, apa va fi întreruptă în Blăgești, între orele 8.00-18.00

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site