RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani – premiat în cadrul Galei de Excelență organizate de ISJ Iași

Conducerea Liceului Teoretic “Miron Costin” Pașcani, dar și un cadru didactic al instituției au primit astăzi distincții din partea Inspectoratului Școlar Județean, în cadrul Galei Excelenței în Educație.

 

 

  

Premiul vine grație unui proiect derulat în școală, încă de acum 14 ani, ai cărui beneficiari sunt copii de clasa a IV-a.  

Astăzi în cadrul Galei Excelenței, s-au premiat, alături de elevii olimpici, și proiectele de anvergură derulate în anul școlar anterior. Inspectoratul Școlar Județean a inițiat în urmă cu 14 ani, un program destinat copiilor de clasa a IV-a, pentru limba și literatura română, intitulat Imaginație și Creativitate. Atunci, doamna profesor Adriana Apostol, împreună cu liceul nostru, s-a alăturat acestui proiect care s-a derulat pe tot acest parcurs”, a declarat Carmen Apostol, directoarea Liceului Teoretic Miron Costin Pașcani.

Diplome de excelență au primit din partea Inspectoratului, directoarea Carmen Apostol, și profesoara Adriana Apostol, care a pus bazele unui centru de excelență dedicat copiilor din zona Pașcani.

“Școala noastră găzduiește acest mic centru de excelență pentru copiii din zona Pașcani, cu activități diverse, și mai ales pentru dezvoltarea creativității lor. Astăzi, recunoașterea a fost cu atât mai mare cu cât, după o perioadă atât de lungă de timp, se recunoaște importanța liceului nostru pentru menținerea acestui Centru de Excelență. De asemenea, au primit diplomă de excelență”, directorul școlii și doamna profesor Adriana Apostol.

Amintim faptul că astăzi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi (ISJ) a premiat astăzi 500 de elevi olimpici şi profesori pentru excelenţa în educaţie, în cadrul celei de-a V-a ediţii a „Galei Excelenţei în Educaţie”.

Related posts

Elevii din învățământul primar și preșcolar au intrat în vacanță

Teona Gherasim

PROPUNERE: Eliminarea mediei claselor V-VIII pentru admiterea la liceu

Redacția

Încep înscrierile la liceu

Redacția
Încarcă...