RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceul ”Miron Costin”-Școală Ambasador a Parlamentului European

Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani a primit într-un cadru festiv, în cursul zilei de miercuri, 29 mai, titlul de Școală-Ambasador, acordat în urma unei vizite de evaluare efectuată de un reprezentant al Biroului de Informare al Parlamentului European în România.

Unitatea de învățământ din municipiul nostru, se numără printre cele 25 de licee din București, Alba, Bacău, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Iași, Maramureș, Neamț, Sibiu, Teleorman și Vălcea care au participat anul acesta la cea de-a III-a ediție a programului Școli-Ambasador ale Parlamentului European.

  

Fiecare  liceu și-a ales o echipă formată din 5 ambasadori seniori și 15 ambasadori juniori, care au derulat în perioada noiembrie 2018 – mai 2019 activități pe teme europene în cadrul școlilor și în afara lor, menite să-i ajute pe elevi să cunoască instituțiile europene, Parlamentul European, modul în care funcționează acestea și să devină cetățeni europeni activi. 

In ziua de 29 mai, la București, cele două licee din județul Iași, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași si Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani au primit titlul de Școală-Ambasador, titlu acordat în urma unei vizite de evaluare efectuată de un reprezentant al Biroului de Informare al Parlamentului European în România.

Related posts

Punctualitatea – valoarea simbolică a Liceului Teoretic “Miron Costin” Pașcani

Ema Roman

Abonamentele elevilor navetişti vor fi decontate integral din a doua parte a lunii decembrie

Redacția

Situație fără precedent: Primăria anunță grădinița din Boșteni prin intermediul presei că a primit o finanțare în valoare de 300.000 de lei

Teona Gherasim
Încarcă...