NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liberalii pășcăneni își aleg pe 9 aprilie noua structură de conducere

PNL Pașcani intră în febra alegerilor interne. Pe data de 9 aprilie, de la orele 13.00 este programată conferința municipală de alegeri.

 

Anunțul a fost făcut ieri seară în emisiunea “În Obiectiv” difuzată de postul de televiziune Actualitatea Tv, de către Marius Pintilie, președintele PNL.

Acesta a confirmat că va candida pentru un nou mandat de președinte al organizației locale. ”Aștept să se înscrie cât mai mulți membri de partid pentru funcțiile din Biroul Municipal. Îmi doresc ca pe viitor să avem o activitate mult mai bună în relația cu cetățenii municipiului. Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de președinte. Rezultatele obținute în ultimii ani confirmă că am avut o activitate importantă”, a susținut Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Din Biroul Municipal al PNL Pașcani vor face parte 21 de membri. Alegerile se vor desfășura în incinta Casei Municipale de Cultură.   

loading...
Advertisements

Related posts

Consilierul Avramiuc a vrut să atace USR, însă a gafat pe tema reabilitării Palatului Cantacuzino. Bodoașcă i-a atras atenția că libertatea de exprimare este garantată de Constituție

Răzvan Grecu

Flori în ghiveci. Cum îngrijești mușcata, planta medicament, pentru înflorire abundentă

Redacția

Ultimele pregătiri pentru Zilele Municipiului

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site