NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Liberalii pășcăneni își aleg pe 9 aprilie noua structură de conducere

PNL Pașcani intră în febra alegerilor interne. Pe data de 9 aprilie, de la orele 13.00 este programată conferința municipală de alegeri.

 

Anunțul a fost făcut ieri seară în emisiunea “În Obiectiv” difuzată de postul de televiziune Actualitatea Tv, de către Marius Pintilie, președintele PNL.

  

Acesta a confirmat că va candida pentru un nou mandat de președinte al organizației locale. ”Aștept să se înscrie cât mai mulți membri de partid pentru funcțiile din Biroul Municipal. Îmi doresc ca pe viitor să avem o activitate mult mai bună în relația cu cetățenii municipiului. Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de președinte. Rezultatele obținute în ultimii ani confirmă că am avut o activitate importantă”, a susținut Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Din Biroul Municipal al PNL Pașcani vor face parte 21 de membri. Alegerile se vor desfășura în incinta Casei Municipale de Cultură.   

Advertisements

Related posts

Marius Pintilie susține legalitatea proiectului privind finanțarea lucrărilor de reabilitare a subsolurilor de la blocuri! În București, Primăria Sectorului 1 înlocuiește din bani publici, lifturile din blocuri!

Răzvan Grecu

Afaceriștii la mâna executivului din Primărie. Concesiunile “cu dedicație” au prioritate. Secretarul Zuzan suspectat de primarul Pantazi că încasează șpagă!

Marius Parteni

Tichete pentru programul Rabla Clasic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site