RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Legea care ar urma sa interzice fumatul in spatii publice a trecut de Comisia de Sanatate. Votul deputatilor va fi decisiv

O lege ce ar urma sa interzica fumatul in toate spatiile publice inchise a primit avizul Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

  

Initiatoarea proiectului, deputatul PSD Aurelia Cristea spune ca legea este sustinuta de 105 parlamentari.

“Ma bucur ca ratiunea privind grija pentru sanatate si responsabilitatea pe care o avem fata de generatiile tinere a triumfat. Avizul de astazi a incununat o lupta de ani de zile dusa in primul rand de specialistii din domeniul medical- pneumologie, cardiologie, oncologie, experti din Ministerul Sanatatii. Lor li s-au adaugat mereu oameni noi, tineri. Trebuie sa spunem lucrurilor pe nume: tinerii s-au dovedit a fi cei mai ferventi sustinatori si aprigi luptatori pentru interzicerea fumatului in spatiile publice”, scrie deputatul intr-un comunicat oficial.

Daca va fi votata, legea ar interzice fumatul in toate spatiile publice inchise, cu doar doua exceptii. Penitenciarele de maxima siguranta si zona de tranzit a aeroporturilor internationale unde vor fi amenajate spatii destinate exclusiv fumatorilor.

Votul decisiv le apartine deputatilor, camera fiind for decizional in acest caz.

Sursa: StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primăria Heleșteni – Campanie “O comună curată”

Redacția

Îţi poţi trata buzele crăpate cu un pliculeţ de ceai verde

Redacția

Viaţa zbuciumată a celei mai frumoase Prinţese a României. A fost prima femeie căpitan de cursă lungă, s-a căsătorit de două ori şi a sfârşit la mânăstire

Redacția
Încarcă...