NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Legătura dintre George Simion și membrii galeriilor de fotbal care au protestat în București

La protestul de noaptea trecută au participat sute de membri ai galeriilor de fotbal care au transformat un protest pașnic într-unul violent, în urma căruia au fost constatate mai multe furturi, distrugeri și răniri.

George Simion este un ultras cu ștate vechi, membru co-fondator al grupurilor „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor”.  

El a povestit într-un intreviu pentru Revista ULTRA’ că „principiile asociate vieții ultra’ sunt unele sănătoase și pot fi aplicate în viața de zi cu zi”.Legătura dintre George Simion și membrii galeriilor de fotbal
„Pot spune, cu mâna pe inimă, că până acum am învățat mai multe în peluză decât în toate școlile prin care am trecut. Principiile asociate vieții ultra’sunt unele sănătoase și pot fi aplicate în viața de zi cu zi (…).

În 2001 am luat contact cu realitatea peluzelor românești și tot atunci am descoperit și fenomenul ultras la nivel continental. S-a întâmplat prin intermediul corespondenței pe care am purtat-o cu suporteri și colecționari din alte țări – da, era încă perioada când se imprimau fotografii de pe negative și oamenii corespondau prin scrisori.

  

Continuarea, pe newsweek.ro

Advertisements

Related posts

511 elemente de muniţie descoperite în județul Iași. O parte dintre ele la Boureni și Stolniceni Prăjescu

Redacția

Haos pe aeroport din cauza ceții. Curse anulate sau deviate. Vizibilitate sub 350 metri

Redacția

Oameni ai locului (4 Noiembrie 2016): PREȘEDINTELE COTAR IAȘI DESPRE POLIȚELE DE ASIGURARE ȘI MĂSURILE PRIORITARE PENTRU VIITORUL GUVERN

Redacția
Încarcă...