NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lecție usturătoare administrată primarului de consilierii PSD. „Trebuie să mai discutăm și pe la partid. Nu poate lua cineva doar decizii, iar noi trebuie să le susținem”

Consilierii PSD i-au administrat astăzi o lecție usturătoare primarului Dumitru Pantazi. Înainte de ședințele pe comisii care urmau să înceapă la Primărie, social-democrații s-au întâlnit și au pus la cale un plan.

Ei au luat decizia ca în timpul ședințelor să propună alocarea unei sume de bani pentru tradiționala masă de 1 Decembrie, fapt concretizat prin inițiativa consilierului Vasile Haldan, în plenul ședinței economice. De asemenea, tot ei au decis să facă demersuri pentru ca parada militară să fie organizată. Mesajul a fost transmis către funcționari fideli din Primărie, care au început să dea telefoane.

  

Cel care nu a suportat atitudinea primarului față de aceste evenimente este chiar liderul de grup al consilierilor PSD, Vasile Pleșca. Ideea sa a fost susținută și de Vasile Haldan. Motivația lor oficială este aceea că tradiția trebuie continuată, însă în realitate reacția opiniei publice la materiale de presă ale NewsPascani.com & Actualitatea TV, dar și a altor publicații, i-a pus pe gânduri.

Primarul Pantazi se afla la audiență când a aflat opinia consilierilor PSD. El a rămas surprins și a început să se intereseze de ce consilierii nu îi susțin decizia. Sfatul de taină al pesediștilor s-a încheiat cu un mesaj dur pentru Dumitru Pantazi, președintele PSD.

"Trebuie să mai discutăm și pe la partid. Nu poate lua cineva doar decizii, iar noi trebuie să le susținem", a fost opinia celor din PSD.   

Menționăm faptul că PSD stă foarte prost la comunicare, cel puțin cu mass media, de când președinția partidului a fost preluată de actualul primar. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Scandalagii din Consiliul Local: Gabriela Nedelcu și Mihai Dediu acuzați de primar și viceprimar de un comportament nedemn, la negocierile de ieri!

Răzvan Grecu

Consilierul Emil Crăciun a demisionat din Consiliul Local

Marius Parteni

Nelu Tătaru: Putem spune destul de sigur că se redeschid terasele

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site