RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

La un pas de tragedie în Cristești: Patru persoane au scăpat cu viață în urma unui accident rutier ce putea avea urmări deosebite (VIDEO)

Un accident rutier ce putea să se finalizeze cu o tragedie a avut loc în această după-amiază pe raza localității Cristești. Șoferul unui autoturism a pierdut controlului volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, a parcurs câteva sute de metri prin șanț, a rupt un gard al unei case după care s-a răsturnat de două ori și s-a oprit într-un lan de porumb.  

 

În mașina condusă de Ioan Decusaru, de 23 de ani, se mai aflau alte trei persoane. Tatăl tânărului și alți doi angajați de la firma acestuia. Ei se întorceau de la o lucrare din Rădăuți.

  

Nici unul dintre cei aflați în mașină nu au avut de suferit. Ei s-au ales cu mici zgârâieturi, dar cu o sperietură zdravană.  Nu au reușit să explice polițiștilor care a fost motivul care a dus la producerea accidentului.

Șoferul, în fața camerelor de luat vederi, a susținut că nu își aduce aminte nimic, ci doar momentul în care își desfăcea centura pentru a ieși din mașina răsturnată. Polițiștii de la Biroul Rutier îl vor sancționa cel mai probabil pe conducătorul auto pentru depășirea limitei de viteză. Cercetările vor fi continuate pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

{flv}diverse/accident_cristesti{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Femeie amendată din cauză că nu purta mască de protecție într-o piață din Pașcani

Redacția

Prefect: Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească

Redacția

Șofer denunțat de un polițist rutier din județ, după ce a vrut să-i dea mită

Redacția
Încarcă...