RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

26 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Târgu Frumos

Miercuri, 11 iulie, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au acţionat pe raza comunelor Bălţaţi şi Lungani, pentru prevenirea accidentelor rutiere, combaterea faptelor de comerț ilicit și asigurarea unui climat de siguranță corespunzător.

 

 În cadrul acțiunii au fost controlate 11 societăți comerciale, 39 de autovehicule și 6 atelaje hipo, fiind legitimate 86 de persoane.

  

 De asemenea, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 11.400 de lei, dintre care 12 conform O.U.G. nr. 195/2002, 8 conform Legii nr.  12/1990, 3 conform H.G. nr. 301/2012 și 3 conform altor acte normative.

Administratorul unei societăți comerciale a fost sancţionat contravenţional deoarece nu avea afișate prețurile produselor expuse spre vânzare şi nici nu deținea  documente de provenienţă pentru produse de panificație, care au fost ridicate în vederea confiscării.

 Un bărbat, a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a condus un autoturism, pe raza comunei Lungani, fără a purta centura de siguranță, fără a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și fără a avea autoturismul dotat cu stingător, trusă medicală și triunghiuri reflectorizante.

Related posts

Hoți din A.I.Cuza căutați de Poliție, după ce au spart o locuință

Marius Parteni

Colegul de trafic: Băut la volan, fără ITP și RCA la autoturism

Redacția

Poliția ar putea amenda șoferii pe baza clipurilor făcute de alți participanți la trafic

Redacția
Încarcă...