NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Incendii devastatoare în zona Pașcani! Trei case distruse de flăcări

Pompierii pășcăneni au intervenit în ultimele zile la patru incendii cu pagube materiale însemnate.

În data de 17.12.2021, ora 14.00, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în satul Hărmăneștii Vechi, comuna Hărmănești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiilor au ars elemente ale instalației de încălzire centrală, instalația electrică aferentă șemineului și două canistre de ulei. S-au degradat elementele de tencuială și zugrăveală pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost pierderea calităților fizico-chimice ale conductelor instalațiilor.

În data de 17.12.2021, ora 21:50, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în satul Soci, comuna Miroslovești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars 3 metri liniari de grinzi din lemn, 30 de metri pătrați de tavan din scândură, obiecte de mobilier, aproximativ 100 kg de diverse materiale textile. S-au degradat soba cu acumulare de căldură, aproximativ 10 metri pătrați din tavanul de scândură și 40 de metri pătrați de tencuială. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

În data de 18.12.2021, ora 22:40, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în satul Stolniceni-Prăjescu, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați și s-au degradat aproximativ 40 de metri pătrați de plăci din azbociment și zugrăveala pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

  

În data de 19.12.2021, ora 23:17,un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, localitatea Gâștești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. Au ars vegetație uscată și mărăciniș pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis  în spații deschise.

FOTO ARHIVĂ

Advertisements

Related posts

Mircești, 9 februarie: Ședință de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Controversat om de afaceri din Valea Seaca, in somaj

Redacția

100 de tablete pentru elevii de la Liceul ”Bogdan Vodă” din Hălăucești

Redacția
Încarcă...