RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

La Inspectoratul Scolar bate vantul schimbarii

Odata cu preluarea unui nou mandat la sefia Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) de catre Camelia Gavrila este posibil ca o serie de inspectori scolari de specialitate, respectiv de directori din institutii subordonate acestui organism, sa fie inlocuiti. Cu toate acestea, inspectorul general sustine ca schimbarile nu vor avea loc decat acolo unde se simte nevoia unei noi perspective manageriale.

 “In primul rand, atunci cand este vorba de schimbari in randul adjunctilor de la ISJ, sa stiti ca eu nu voi lua masuri dupa ce se vehiculeaza in anumite medii. Vom face schimbari doar acolo unde se simte nevoia unui nou tip de management, iar acolo unde lucrurile au mers foarte bine, nu se va schimba nimic. Sa nu creada cineva ca vom face schimbari pe banda rulanta, pentru ca nu se va intampla acest lucru. Momentan, preocuparea mea este cea legata de buna derulare a examenului de bacalaureat”, a precizat Gavrila.

Totusi, dupa ce inspectorul adjunct Marian Grebinisan si-a dat demisia, este posibil ca si Gabriel Marsanu sa fie schimbat. Deocamdata, aceasta nu a dorit sa ofere detalii legate de candidatii pe care ii vizeaza la pozitia de inspectori generali adjuncti. Pe de alta parte, pedelistul Constantin Serban, directorul de la Palatul Copiilor, alaturi de Lidia Andronache, directorul Casei Corpului Didactic (CCD) si sotia fostului consilier judetean PDL Valerica Andronache, sunt pe lista angajatilor vizati pentru a fi schimbati.

  

In timpul mandatului trecut de la ISJ au venit noi inspectori de specialitate. Acestia au fost: Narcisa Fetescu – inspector pe perfectionare, Traian Florentin Ciubotaru si Bogdan Beringhea – inspectori pe management, Viciu Tanase, – inspector pe educatie fizica, Serinela Marian – inspector de limba si literatura romana, Benonia Radu – inspector pe prescolari, Marinela Rotaru – inspector la disciplinele tehnice, Cristi Tarca – inspector la geografie, Alla Apopei, inspector pentru educatie formala si non-formala, respectiv Manuela Vlasie la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala (CJRAE).

sursa www.bzi.ro

Related posts

Atenţie! Şoferii cu alcoolemii “penale” sunt băgaţi la răcoare

Redacția

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” va construi cel mai modern cămin studențesc

Redacția

Colonel SPP jefuit la Iaşi de jumătate de milion de lei: „lovitura”, descrisă pas cu pas. Autorul jafului: un cunoscut interlop local

Redacția
Încarcă...