NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

L’Aprozar Pașcani, platforma online unde cumperi și primești la domiciliu legume și fructe

 

Ești în criză de timp? Sau te afli în imposibilitatea de aţi procura legumele şi fructele din consumul zilnic? Ai acum la dispoziție o alternativă dezvoltată și în mediul online de doi antreprenori locali.

  

 

L’Aprozar este numele paginii de unde vă puteți face cumpărăturile pe care în general le luați din piață sau la magazinul din cartierul unde locuiți. Ideea este creația a doi soți din Pașcani. Practic, suni și comanzi produsele care le dorești, după ce ai studiat oferta.

„Avem două perioade de livrare a produselor, pe zi. Dimineața în intervalul 10.00 – 12.00 și după amiaza între 16.00 – 18.00. Clienții noștri sună, fac comenzi de minim 35 lei, pe care noi le livrăm gratuit la domiciliu”, ne-a declarat Andrei Nemțanu, antreprenor local.

Inițiativa acestora dă rezultate. Comenzile au început să vină în fiecare zi. Unele chiar și din străinătate. Ele au fost  făcute de copiii unor persoane a căror părinți nu se pot deplasa.

„Am primit un telefon din Italia să ducem la Pașcani mai multe produse unor persoane în vârstă. Cei care au sunat erau copiii lor. Le-am pregătit marfa, am transporta-o și au fost foarte mulțumiți”, ne-au mai spus cei care au pus la cale această afacere.

Cei doi soți și-au deschis un aprozar la casa părinților din suburbia Gâștești. Prin societatea lor livrează asemenea produse unor companii mari din Pașcani, dar și-au propus să dezvolte și acest segment de piață.

 Legumele și fructele comercilizate sunt achiziționate de la producători sau depozitele din țară. Pentru a-și promova ideea de afacere au creat pe facebook o pagină denumită  L’Aprozar – Fructe și Legume la domiciliu. Puteți face comenzi la numărul de telefon 0765.772.085. 

     

Advertisements

Related posts

O proprietate a firmei Constructorul va fi scoasă la vânzare de lichidatorul judiciar

Redacția

Loteria bonurilor fiscale

Redacția

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: „Toţi producătorii agricoli de produse româneşti vor avea în continuare acces în pieţe”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site