NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Județul Iași are doar o tabără şcolară de ani de zile!

La nivelul judeţului Iaşi numai o singură tabără şcolară funcţionează. Din cele patru care erau cunoscute în urmă cu patru sau cinci ani, acum a rămas funcţională doar tabăra de la Muncel. Rezervările se fac încă din primăvară şi vin elevi din întreaga ţară. Pe serie sunt 100 de locuri ocupate.

Dan Stătescu, directorul Direcţiei Taberelor Şcolare din Iaşi a declarat pentru ” Ora de Iaşi” că şi în acest an, cererile pentru un sejur la tabăra Muncel sunt foarte numeroase.

“A fost tabăra de reviste şcolare. De pe 19 iulie va fi tabăra de mediu care va dura 5 zile şi vor fi 170 de elevi. În luna august va fi tabăra de matematică care va dura o săptămînă şi vor veni 100 de copii. La începutul lunii septembrie va fi tabăra intitulată tinere condeie la care vor ajunge 70 de elevi. “, a declarat Dan Stătescu, directorul Direcţiei Taberelor Şcolare din Iaşi.

  

În această vară a anului 2012 vor fi 10 serii care vor sta cîte 6 nopţi şi vor plăti cîte 56 sau 70 de lei pe zi. Condiţile asigurate sunt cazare, masă dar cei care vin în tabăra au teren de fotbal cu nocturnă, popicărie în aer liber, masă de biliard, masă de ping-pong.

Din lipsa banilor dar şi a interesului din partea autorităţilor judeţului Iaşi, putem vorbi doar de o singură tabără adică cea de la Muncel.

 

sursa oradeiasi.ro


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PS Gherghel îndeamnă credincioşii să îl sprijine pe noul episcop de Iaşi

Redacția

Un tren a deraiat la Podu Iloaiei după ce a fost lovit în plin de un camion (VIDEO)

Redacția

A.I.Cuza, 28 noiembrie: Ședință de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site