RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Judecătorul Cristi Danileț, undă verde de la CSM să se pensioneze la 48 de ani / 16 cereri de pensionare ale magistraților, aprobate într-o singură ședință

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis că judecătorul Cristi Danileţ (48 de ani) se poate pensiona, așa cum a cerut. Miercuri, judecătorii din CSM au aprobat solicitările de pensionare pentru 16 magistrați, trei dintre ei de la instanța supremă.

Judecătorul Cristi DanilețFoto: Inquam Photos – Virgil Simionescu

Secţia pentru judecători a CSM a hotărât în ședința de miercuri să înainteze preşedintelui Klaus Iohannis propunerea privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a judecătorului Cristi Danileţde la Tribunalul Cluj.

  

În aceeași ședință, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat cererile de pensionare pentru alți 15 judecători de la diverse instanțe din țară.

Trei dintre magistrații ale căror cereri de pensionare au fost aprobate sunt de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Aceștia sunt Lucian-Cătălin Mihai-Zamfir, Csaba Bela Nasz şi Emilia Claudia Vişoiu.

Lucian-Cătălin Mihai Zamfir şi Csaba Bela Nasz fuseseră repartizaţi la începutul anului în unul dintre completurile de cinci judecători în materie civilă de la instanța supremă.

Sătul de navetă și pentru „condiții mai bune”

Vineri, judecătorul Cristi Danileț,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Aylo, compania-mamă a Pornhub, recunoaște în fața procurorilor că a profitat de pe urma traficului sexual/ La cât ajung amenda și despăgubirile victimelor

Redacția

Ucrainean rătăcit în cea mai dificilă zonă din Munții Oașului, găsit epuizat fizic de Salvamont

Redacția

Germania mobilizează 12.000 de soldaţi în lupta cu SARS-CoV-2

Redacția
Încarcă...