NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Judecătorii Curții de Apel Iași au suspendat procesul intentat de Primăria municipiului Pașcani împotriva AgroComplex Lunca, deoarece nu au primit actele solicitate!

Situație inedită în procesul intentat de Primăria municipiului Pașcani împotriva AgroComplex Lunca SA pentru recuperarea unor debite în sumă de 24 miliarde de lei vechi.

Judecătorii au decis suspendarea procesului, deoarece municipalitatea nu a depus la termen documentele solicitate de instanță și anume debitele și penalitățile individualizate pe ani.

  

Aceștia au notat în încheiere că suspendarea s-a făcut în baza art. 155 ind.1 Cpc, care spune:„Când constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din vina părţii reclamante, prin neîndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege ori stabilite în cursul judecăţii, instanţa poate suspenda judecata, arătând în încheiere care anume obligaţii nu au fost respectate”.

Surse informate au precizat pentru NewsPascani.com că avocatul Primăriei a primit înainte de termen, de la un reprezentant al Primăriei, expertiza extrajudiciară conform căreia AgroComplex Lunca SA nu mai datorează nici un leu la bugetul local. Aceleași surse ne-au spus că avocatul a retras chiar de pe masa judecătorilor, după ce în prealabil a depus-o,  această expertiză când a realizat că este în defavoarea municipiului Pașcani.

Menționăm că expertiza nu a fost încă însușită de Consiliu Local, iar faptul că ea a fost înaintată, vineri 21 februarie, avocatului pentru a o depune la instanță ridică mari semne de întrebare cu privire la ea.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

1,45 incidența cazurilor la Pașcani. Restricții în multe localități din județ, printre care Sirețel, Ciohorăni, Strunga și Ion Neculce!

Marius Parteni

Doi campioni pășcăneni la dans sportiv vor fi premiați de administrația locală

Răzvan Grecu

Consilierul Pintilie propuneri pentru îmbunătățirea activităților sportive din Parcul Peștișorul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site