NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iulian Iancu, votat ca membru în Comitetul de Reglementare al ANRE. Cât va câştiga lunar

Au fost patru candidaturi pentru postul de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE: Iulian Iancu (PSD), Scarlat Iriza (consilier al preşedintelui ANRE), Florian Munteanu (propus de USR) şi Victorel Florin Rădoi (director în ANRE). 

Iulian Iancu a fost timp de mai multe mandate parlamentar, fiind aproape 15 ani şef al Comisiei de industrii, adică structura responsabilă de teme precum energia şi gazele naturale. Pentru noua funcţie Iancu va fi remunarat cu aproximativ 45.000 de lei lunar.

Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu solicita, pe 8 iunie, preşedintelui PSD Marcel Ciolacu să facă public avizul din partea SRI pentru numirea lui Iulian Iancu în fruntea ANRE, în condiţiile în care, în 2019, acelaşi Iulian Iancu a fost respins de preşedintele Iohannis pentru funcţia de vicepremier pe probleme economice pentru că periclitează „decizii asumate, în numele statului român, în baza parteneriatului strategic cu statele occidentale.”

Advertisements

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD afirma, după ce Iulian Iancu a primit avizul comisiilor pentru postul din cadru

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un oficial rus spune că Ucraina ar fi atacat un sat de lângă graniță, rănind o persoană (Reuters)

Redacția

Barometrul vizibilităţii miniştrilor – Premierul Ciucă pe primul loc. Următoarele patru poziţii sunt ocupate de miniştri ai PSD

Redacția

Polonia ar putea părăsi Uniunea Europeană “mai repede decât se crede”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site