NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, semnal pentru coaliţie înainte de finalizarea măsurilor fiscale

Şeful statului a transmis că susţine abordarea Guvernului, care, prin vocea premierului Nicolae Ciucă, propune păstrarea cotei unice, impozitarea mai drastică a jocurilor de noroc şi renunţarea la anumite excepţii fiscale. În acelaşi timp, preşedintele i-a mustrat voalat pe social-democraţi, precizând că nu susţine ieşirile populiste.     

„Din partea mea există susţinere pentru cota unică, pentru Guvern, care poate să calculeze până unde se poate întinde cu subvenţii şi cu sprijinul pentru cetăţenii vulnerabili când vine vorba de energie. Nu am sprijin pentru ieşiri populiste şi afirmaţii de televizor, cum că se va face totul să fie extraordinar de bine, trăim vremuri grele, situaţia nu se va ameliora peste noapte. Abordarea Guvernului, sobră şi bazată pe calcule concrete, va avea susţinerea mea”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre măsurile economice anunţate de cele două mari partide de la Putere. Preşedintele României a precizat că propunerile Guvernului sunt „de bun-simţ”.

Ministrul Finanţelor, răspuns pentru şeful statului

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, i-a răspuns, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis, precizând că, la fiecare criză, ţara s-a dat la o parte şi a amânat modificările majore.

Advertisements
Advertisements
  

„Trebuie să înţelegem un lucru, noi avem o reformă de făcut în PNRR, asta este singura referire pe care o fac astăzi la regimul fiscal.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Scandal Clotilde Armand – Ciprian Ciucu. Liderul PNL: Toată lumea îi pute, toți suntem ticăloși

Redacția

Nicolae Ciucă, reacţie după moartea lui Madeleine Albright. Ce mesaj a transmis premierul

Redacția

Fostul premier israelian Benjamin Netanyahu negociază un acord de recunoaştere a vinovăţiei în procesul său de corupţie (surse)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site