RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ioana Mihăilă: Adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Parlament / Domnule Rafila, domnule Ciolacu, ce mai așteptați? E momentul să vă asumați răspunderea pentru binele acestei țări

Fostul ministru al Sănătății Ioana Mihăilă (USR) consideră că adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Palatul Parlamentului și le cere liderului PSD Marcel Ciolacu și ministrului Alexandru Rafilasă își asume răspunderea pentru binele acestei țări.

„Adoptarea Legii Certificatului Verde a devenit azi o chestiune de datorie morală. Majoritatea parlamentară PNLSD trebuie să adopte de urgență Legea Certificatului Verde în România. Valul al cincelea al epidemiei COVID-19 este aproape o certitudine, mai ales în condițiile în care varianta Omicron se răspândește în Europa, iar în România, peste 16.000 de persoane nevaccinate și netestate au intrat în carantină, la sosirea în țară, în ultimele zile. Dar dincolo de datoria față de sănătatea publică, de azi, guvernul PNLSD are și o datorie morală față de societate”, a scris Ioana Mihăilă pe pagina ei de Facebook.

Fostul ministru al Sănătății susține că „adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Palatul Parlamentului”.

„Sănătatea publică și democrația nu pot fi luate ostatice de nimeni. Domnule R

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CSA Steaua și motivația pentru care FCSB vs CFR Cluj nu se poate juca în Ghencea

Redacția

USR este pe cale să facă implozie. Care sunt scandalurile care macină partidul

Redacția

VIDEO ​Mama femeii care a născut pe trotuar în fața spitalului povestește cum s-a întâmplat totul: „​Ieșiți cu ea la poartă și așteptați salvarea” / CNCD s-a autosesizat

Redacția
Încarcă...