RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Ioan Gyuri Pascu&The Blue Workers vor susține un concert în Pub La Castani

Vineri, 20 februarie, de la ora 20.00, Pub-ul „La Castani” are invitaţi de seamă. Ioan Gyuri Pascu vine la Pașcani pentru un concert de excepţie, în proiectul numit Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, în care îl puteți vedea alături de doi instrumentişti de valoare: Teo Boar (fost component al trupelor Pacifica şi Pasărea Colibri) şi Vlady Cnejevici (fost component al trupelor Compact şi Pasărea Colibri).

 Ioan Gyuri Pascu promite o seară de neuitat, cu o atmosferă numai bună pentru amintiri cu iubiri vechi şi noi, cu un repertoriu special.

  

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Ioan Gyuri Pascu este muzician şi actor de comedie şi, din 1987 şi până în 2011, a fost membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi, de atunci, a abordat diverse stiluri muzicale, printre   care: pop, rock, blues şi reggae. A fondat mai multe formaţii de succes în anii ’90, precum The Blue Workers sau Pacific.

Rezervări se pot face la telefon 0722.277.720.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Related posts

Iată 3 metode eficiente care te vor ajuta să scapi de stres într-o zi dificilă

Redacția

Pianistul Per-Erik Hallin, unul dintre colaboratorii Regelui rock’n’roll-ului: „Elvis era foarte religios. Iubea muzica gospel, pe care o cânta în particular“

Redacția

O nouă realizare pe plan profesional a pășcănencei Lorena Luchian. Va juca într-un serial de comedie, la Antena 1

Teona Gherasim
Încarcă...