RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Invitaţie la fotbal pentru păşcăneni! Cupa Dan Sălceanu a ajuns la a V-a ediţie

Iubitorii de fotbal sunt invitaţi în acest weekend la un eveniment cu tradiţie în municipiul nostru. Cupa Dan Sălceanu la fotbal a ajuns la cea de-a V-a ediţie şi debutează anul acesta sâmbătă, de la orele 10.30, la Sala Municipală de Fotbal.

 

 

  

La competiţie s-au înscris echipe formate de copii născuţi în 2004, de la Iaşi, Piatra Neamţ, Suceava şi Bacău, şi desigur, echipa CSS Paşcani.

“Cupa Dan Sălceanu a fost la a V-a ediţie, şi va avea loc sâmbătă. Vor participa copiii născuţi în 2004, echipe de la Iaşi, Piatra Neamţ, Suceava şi Bacău. Vă aşteptăm să veniţi în număr cât mai mare să vedeţi viitorul fotbalului păşcănean”, spune Dan Sălceanu. 

La fel ca în fiecare an, şi de data aceasta cei mai buni vor fi remarcaţi şi se vor bucura de atenţia organizatorilor. La finalul meciurilor vor fi premiaţi cel mai bun portar, cel mai talentat jucător, şi golgeterul campionatului.

“La finalul competiţiei se vor acorda diplome şi premii, pentru cel mai bun portar, pentru golgeterul campionatului şi pentru cel mai talentat jucător de 12 ani”, a mai precizat fostul antrenor. 

Dan Sălceanu și-a început cariera în sportul cu balonul rotund la echipa CFR Pascani în anii 1960-1970, fiind transferat mai apoi la Politehnica Iasi. Valoare acestuia a fost recunoscută de către clubul Dinamo Bucuresti care l-a cumpărat.  Aici, pășcăneanul a evoluat alături de nume mari cum sunt frații Nunweiller sau Mircea Lucescu.

 

După evenimentele din 1989, fotbalistul a plecat împreună cu familia în Germania unde s-a stabilit și a obtinut cetățenia germană, iar dupa mai bine de 10 ani a revenit în țară unde a reintrat în fotbal, de această dată ca antrenor.

Related posts

O nouă regulă în sport stârnește controverse. Eduard Novak vrea ca 40 la sută din sportivii unei echipe să fie români

Redacția

Atleții din Pașcani au stabilit recorduri la Cupa Școlilor Primare la Atletism

Ema Roman

Rusia a pierdut finala olimpică la hochei în faţa Finlandei, care a cucerit primul astfel de titlu din istorie

Redacția
Încarcă...