NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sârbul Dusan Tadic a doborât un record vechi de zece ani al lui Lionel Messi

Internaţionalul sârb Dusan Tadic, mijlocaşul ofensiv al echipei de fotbal Ajax Amsterdam, a oferit 37 de pase decisive pe parcursul anului 2021, doborând astfel un record vechi de zece ani al starului argentinian Lionel Messi, a anunţat clubul olandez.

Tadic a oferit 27 de assist-uri în campionatul Olandei de la începutul acestui an. Bilanţul său mai cuprinde 2 şase pase decisive în Europa League, una în Liga Campionilor şi încă una în Cupa Olandei, plus 6 assist-uri în partidele disputate alături de selecţionata Serbiei.

Sârbul l-a depăşit astfel pe Lionel Messi, autorul a 36 de asisst-uri în 2011, în tricoul fostei sale formaţii, FC Barcelona, scrie Agerpres.

În vara trecută, Dusan Tadic a fost al doilea marcator european al sezonului 2020-2021, cu un total de 17 assist-uri, fiind devansat de germanul Thomas Muller, care a o

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Olimpiada Sportului Școlar, Faza Locală Gimnaziu Pașcani. Colegiul ”Sadoveanu” câștigători la masculin, Liceul ”Nicolae Iorga” la feminin. Echipa de la ”Miron Costin” s-a retras de pe teren acuzând arbitrajul

Răzvan Grecu

Reportaj inedit cu Alexandru Crețu, în Slovenia (VIDEO)

Redacția

Gigi Becali, după eliminarea FCSB: „Cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site