RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiții în infrastructură în județul Iași

În cadrul ședinței ordinare din data de 23 februarie, plenului Consiliului Județean Iași i se vor prezenta pentru aprobare un număr de 27 de proiecte de hotărâre care privesc mai multe decizii în buna funcționare a unor regii și instituții cât și investiții în infrastructura rutieră.

Un astfel de proiect se referă la suplimentarea cu 715,40 mii lei prin care se va pietrui drumul județean DJ 281D, Ceplenița – Petroșica = 5, 989 km.

De asemenea, în cadrul aceluiași proiect ne propunem alocarea a 1.204,29 mii lei prin care se vor amenaja și completa acostamente pe următorul segment de drum județean: DJ208, lim jud Nt – Pașcani – lim. Jud Sv = 46 km, și se vor corecta talazurile de rambleu și debleu pe următoarele drumuri județene: DJ 208, Lim jud Nt. – Pașcani – lim. Jud Sv = 16 km și DJ 208R: DN28 – Mircești = 1,6 km.

Alte proiecte de hotărâre se referă la aprobarea Studiului de Prefezabilitate pentru obiectivul de investiții “CONSTRUIREA ȘI DOTAREA SPITALULUI CLINIC INTEGRAT DE BOLI RESPIRATORII IAȘI” și la solicitarea de trecere din domeniul public al STATULUI ROMÂN și din administrarea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului în domeniul public al JUDEȚULUI IAȘI a activului funcțional din cadrul societății FORTUS SA compus din teren intravilan în suprafață de 456.098 mp, teren extravilan în suprafață de 157.311 mp și construcțiile amplasate pe acestea.

  

Despre celelalte proiecte ce sunt puse pe ordinea de zi, puteți afla mai multe accesând acest link: https://www.icc.ro/…/ordine-de-zi-sedintei-ordinare…

Related posts

Bodoașcă o invită pe Nedelcu să se pozeze cu panourile investițiilor nefinalizate la timp

Răzvan Grecu

Mirii de aur din Stolniceni au fost sărbătoriţi la Primărie!

Ema Roman

STUDIU Eurostat: Angajații români, ultimii din UE la folosirea dispozitivelor digitale la locul de muncă

Redacția
Încarcă...