RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bodoașcă o invită pe Nedelcu să se pozeze cu panourile investițiilor nefinalizate la timp

Războiul politic dintre PNL și PSD, la nivel local, a consumat ieri un nou episod, după ce cu o zi înainte fostul viceprimar al municipiului, Gabriela Nedelcu, a anunțat că va face o solicitare pentru ca Primăria să prezinte o situație cu stadiul în care au fost preluate proiectele europene.

Claudiu Bodoașcă, administratorul public al municipiului, a îndemnat-o pe Gabriela Nedelcu să facă un tur al obiectivelor de investiții și să se pozeze cu panourile publicitare pentru a se convinge că data preconizată pentru finalizarea investiției a fost depășită de mult.

„Doamna Nedelcu poate să meargă la fiecare obiectiv de investiții și să-și facă un selfie la fiecare panou publicitar și să spună că acestea sunt proiectele lăsate de mine la cheie, care au toate termenele 2018, 2019 de finalizare. Astăzi am avut vizită în teren de la cei de la ADR, la Școala „Iordache Cantacuzino”, care sunt mulțumiți că recuperăm ceea ce nu a făcut doamna Nedelcu și au zis zâmbind că ar trebui să schimbăm panoul ăsta, măcar data de pe el”, a declarat Cluadiu Bodoașcă.

În acest context, trebuie spus că în conformitate cu cele declarate de actuala conducere a Pașcaniului, un singur proiect finanțat din bani europeni este în termen și anume extinderea ambulatoriului de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

  

Related posts

Utilajele de deszăpezire din judeţ vor fi urmărite prin GPS

Redacția

Anunțul care a stârnit revoltă în rândurile șoferilor! Guvernul vrea taxe ca afară pe autostrăzi

Redacția

Societatea Civilă a demonstrat consilierilor locali că redelegarea serviciilor de apă-canal către ApaVital a fost făcută ilegal

Răzvan Grecu
Încarcă...