NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

La finalul lunii va fi inaugurată sala polivalentă din Târgu Frumos

Conducerea oraşului Târgu Frumos este pe cale să finalizeze o investiţie extrem de importantă pentru comunitate. Este vorba despre construcţia sălii polivalente pe terenul de sport  a Liceului Ion Neculce. Vorbim despre o sală modernă cu 180 de locuri, destinată activităţilor şcolare în primul rând.  

 

La finele acestei luni va avea loc recepţia finală a lucrărilor. Investiţia a fost realizată prin Compania Naţională de Investiţii, valoarea proiectului fiind de 5 milioane de lei. Contribuţia din partea Primăriei s-a ridicat la 350.000 lei. Acestea precizări au fost făcute de către primarul oraşului Târgu Frumos, în cadrul unei emisiuni ATV.

“Sala Polivalentă din incinta Liceului Ion Neculce. O sală cu 180 de locuri,  unde contribuţia noastră este  de 360.000 lei, proiectul este de 5.000.000 lei. Contribuţia noastră este pntru cheltuieli neeligibile, instalaţii de stins incendiu, reţeaua de hiranţi, achiziţia unui generator, rezerva de apă de 150 mc, şi extinderea de utilităţi, gaz, apă curent. La sfârşitul lunii februarie va avea loc recepţia finală a lucrărilor”, a precizat edilul local al oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu. 

Lucrările sunt pe ultima sută de metri, iar elevii sunt nerăbdători să organizeze primele campionate sportive în noua locaţie.

“Deja sunt solicitări pentru organizarea unor campionate de fotbal şi handbal. Va fi accesibilă tuturor cetăţenilor oraşului, dar în afara programului şcolar. Investiţie realizată prin Compania Naţională de Investiţii. A durat un an şi jumătate din momentul în care am depus proiectul şi până am primit finanţarea”, a mai precizat Ionel Vatamanu. 

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Cuza Vodă din Tg. Frumos

Redacția

Târgu Frumos: Caravană pentru înscrieri la cursuri gratuite

Redacția

PSD a câștigat alegerile parlamentare detașat și la Târgu Frumos

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site