RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Intră și află care sunt câștigătorii concursului de pescuit “În împărăția apelor”, organizat în cadrul Zilelelor Mihail Sadoveanu (Video)

Vremea bună de afară a adus peste 30 de participanți la concursul de pescuit intitulat “În împărăția apelor”, desfășurat astăzi în cadrul evenimentelor prilejuite de Zilele Mihail Sadoveanu. Locația aleasă de organizatori a fost baza sportivă de la Hărmănești ce aparține familiei consilierului județean Dinu Apăvăloaei.

Câștigătorii concursului la categoria cea mai mare cantitate de pește prins au fost: Sorin Pantelimon (locul I) cu 4,900 kg pește, Marius Turcu (locul II) și Adrian Gheghi (locul III). Mențiuni au primit Alex Buruiană, Bogdan Mandric, și Ovidiu Mihăilescu.

Premiul pentru cel mai mare pește prins a revenit lui Arthur Grecu. El a scos din apă un crap ce atingea greutatea de 1 kilogram.

  

Competiția a fost deschisă tuturor categoriilor de vârstă. Cel mai mic pescar prezent pe malul apei a fost o fetiță, în vârstă de 7 ani. Ea se numește Andra Lupu și a venit să pescuiască împreună cu tatăl ei. Ceilalți participanți care nu au prins primele trei locuri au primit o diplomă de participare.

Advertisements

Organizatorii au delarat că acest concurs nu se putea desfășura fără implicarea următoarelor persoane: Dinu Apăvăloaei, Mihai Lupuleasa, Nicu Buta, Dan Mantale, Silviu Moraru și Dumitru Pleșca.

Advertisements

{flv}diverse/concurs pescuit 2012{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O nouă regulă în sport stârnește controverse. Eduard Novak vrea ca 40 la sută din sportivii unei echipe să fie români

Redacția

Festivalul Tinereții la Ciohorăni a adunat sute de participanți (VIDEO)

Marius Parteni

CSM Paşcani pierde meciuri pe bandă rulantă. Iată cum se explică lipsa rezultatelor

Marius Parteni
Încarcă...