NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Interzicerea avortului după 15 săptămâni de sarcină, propusă de un senator republican din America: „E un lucru bun să fii la fel de nesăbuit ca francezii”

Senatorul republican Lindsey Graham a prezentat un proiect de lege prin care propune interzicerea avorturile după 15 săptămâni de sarcină. Inițiativa legislativă a dus la proteste imediate din partea taberei președintelui Joe Biden.

„Cred că democrații au făcut o mare greșeală în introducerea unei legislații la Washington care ar permite practic avortul până în momentul nașterii”, a spus Graham. „Acum avem o alternativă la asta”.

În mai, Senatul nu a promovat un proiect de lege propus de democrați, care stabilea dreptul federal de a întrerupe o sarcină până la 24 de săptămâni de sarcină, dacă există „un risc pentru viața sau sănătatea pacientei gravide”.

Casa de vară a Reginei se închiriază pentru turiști! Care este prețul pentru o noapte Cinci morți și 14 răniți după ce o clădire s-a prăbușit în capitala Iordaniei, Amman

  

14 Sep, 08:40 | Știri externe

Advertisements

VIDEO | „Dumnezeule, urăsc stiloul ăsta” – Regele Charles al III-lea, scos din sărite de un instrument de scris, în timpul unei ceremonii în Irlanda de Nord

14 Sep, 08:32 | Știri externe

Proiectul de lege al lui Graham, care nu are nicio șansă de a fi adoptat într-un Senat controlat de democrați, prevede excepții pentru avorturile necesare pentru a proteja viața mamei și dacă femeia rămâne însărcinată prin viol sau incest, notează CNN.

„În general, este mai degrabă văzut ca un lucru bun să fii la fel de nesăbuit ca francezii”

Advertisements

Interzicând avortul după 15 săptămâni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Politician de opoziție din Rusia, reținut de Poliție. Ce acuzații i se aduc

Redacția

Avertismentul unei experte în geopolică din SUA, despre Putin: „Va folosi toate armele pe care le are. Trebuie să fim pregătiţi”

Redacția

Franța și Marea Britanie, plan pentru Afganistan. Ce pune la cale Emmanuel Macron

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site