NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Interviu cu porțile închise la Eco Salubritate: Dumea și Chiriac executați

Expertul angajat să se ocupe de desfășurarea în bune condiții a concursului pentru postul de director al societății Eco Salubritate SA, a organizat astăzi proba interviului la sediul societății. La fel ca și prima dată, în această etapă s-a calificat un singur candidat: Leonard Ursu.

 

 Pe site-ul instituției a fost publicat un document prin care expertul care se ocupa de concurs anunța că astăzi la ora 14.00 are loc proba interviului, iar la ea participă un singur candidat, Leonard Ursu.

”Potrivit art.42, alin. 3, din HG 722/2016 privind normele de aplicare a OUG 109/2011, candidații respinși de pe lista lungă au fost informați în scris despre decizie”, se mai arată în anunțul postat, care este asumat de Iulian Moraru, președintele Consiliului de Administrație.

 În jurul orei 15.30, Leonard Ursu a părăsit incinta societății. Întrebat de reporterii Actualitatea Tv dacă a avut emoții, a precizat că “nu prea”. Atunci când a fost rugat să explice cum este cu vechimea de minim cinci ani în administrarea unei afaceri, necesară pentru a te înscrie la concurs, Ursu a spus:”Nu știu ce vrei să insinuezi. Anul calendaristic nu este similar cu un an financiar”, a fost răspunsul acestuia fără a explica altceva.

Cu alte cuvinte, Ursu lasă de înțeles că are vechimea de cinci ani asigurată, bazându-se pe faptul că are tot anul 2013 trecut ca experiență de la înființarea societății, chiar dacă aceasta a fost deschisă în luna iulie 2013.

 Înainte de proba interviului de astăzi, am contactat-o telefonic pe experta angajată, căreia i-am solicitat să accepte o discuție după proba interviu, dar ne-a refuzat. Când am întrebat dacă ceilalți candidați au depus contestații a spus:”Nu cunosc acest lucru”, a fost răspunsul expertului de la Fox Consultants SRL din Bucureși, care s-a ocupat de acest concurs.

 Din informațiile noastre, modul de desfășurare al concursului ridică din nou mari semne de întrebare. Candidații care au fost respinși la evaluarea dosarelor, Eugen Chiriac și Eduard Dumea, nu li s-a dat posibilitatea să depună contestații. De această măsură ar fi vrut să uzeze Dumea, dar i s-ar fi comunicat că nu există procedură de contestație. 

 Pentru desfășurarea probei interviu de astăzi, s-au luat măsuri speciale. Porțile din plasă de sârmă de la intrarea în curtea societății au fost închise, iar portarul a avut ordin să nu permită accesul străinilor, motivat de faptul că este o ședință importantă.

 Rezultatul final al concursului urmează să fie anunțat, dar ulterior validat de membrii Consiliului de Administrație al societății.

loading...
Advertisements

Related posts

Familia unui veteran de război – îngrijorată că nu va avea loc de veci pentru acesta!

Ema Roman

Utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină pe drumurile județene

Redacția

UNA DINTRE CELE MAI BUNE JUCĂTOARE ALE ROMÂNIEI 7’S LA BUDAPESTA,LOREDANA JUNCANARIU, ANTRENATĂ DE NICU TARCAN:”E UN SENTIMENT INCREDIBIL SĂ ȚI SE CÂNTE IMNUL”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site