RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a decis! Lista pășcănenilor ce vor obține o locuință ANL a fost publicată!

Comisia de avizare a locuințelor ANL a decis care sunt cele 10 familii cărora le vor fi repartizate cele 10 locuințe disponibile. Ieri, membrii comisiei s-au întrunit în ședință pentru a analiza dosarele depuse de tineri, întrucât în ultima perioadă au fost eliberate câteva locuințe ANL.

 

Mai exact sunt disponibile patru garsoniere, care se află în blocurile F1, F3 și G2B tronsonul 2, cinci apartamente cu două camere în blocurile G2B tronsonul 1 și F1, respectiv un apartament cu trei camere în blocul G2B tronsonul 1.

  

Din cei 50 de pășcaneni care și-au manifestat interesul pentru o astfel de locuință, doar unsprezece au avut dosarele complete, iar din aceștia 10 sunt cei norocoși.

Fuior Delia, Munteanu Georgiana Liliana, Moldoveanu Bogdan, Ionuț Bîrlibă Bogdan, Gontiniac Mariana, Silvestru Ioan Cezar, Pristavu Costel, Buhă Luminița, Mustețe Minodora Adina si Fuioară Cristina şi Niţă Laura Elena, au obținut punctajele cele mai mari, iar până la mutarea în locuințe mai trebuie să aștepte și o decizie a Consiliului Local.

Menționăm că din comisie fac parte viceprimarul Gabriela Nedelcu, consilierii Liliana Perțu, Eduard Conache și Maria Tănase, Adriana Hariga și Iulian Stănilă de la Serviciul de Asistență Socială, respectiv Bogdan Lungu de la Compartimentul de Urbanism.

Related posts

ApaVital intervine pe strada Crinilor. Furnizarea apei ar putea fi sistată în această seară!

Marius Parteni

Un nou cămin pentru vârstnici care funcționa ilegal a fost descoperit la Roman, județul Neamț

Redacția

Consilierul Pintilie explică de ce PNL nu a votat proiectul cu privire la finanțarea unor investiții în Ialoveni! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...