NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Metoda “accidentului” mai face o victimă. O pășcăneancă a depus astăzi 20.000 lei în mai multe conturi. Un funcționar de la BCR a oprit-o să nu trimită către necunoscuți alți 12.000 lei și 600 de euro

Fenomenul generat de escrocheriile prin metoda „accidentul” ia amploare. Cea mai recentă victimă a infractorilor este o pensionară din municipiul Pașcani în vârstă de 72 de ani care s-a lăsat convinsă că fiica ei a pățit un accident grav în Italia.

Femeia a fost sunată de un bărbat care a spus că este procuror acolo,  i-a spus să ia toți banii din casă și să-i depună într-un cont. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 13.00. Teodora J. a mers la mai multe bănci din municipiul Pașcani unde a depus într-un cont suma totală de 20.000 lei. Pe lângă acești bani, femeia mai avea suma de 12.000 lei și 600 de euro pe care a vrut să-i pună în același cont spus la telefon de cel care s-a dat procuror. Bătrâna a mers la BCR, iar după ce a făcut toate formalitățile, angajatul a întrebat cui vrea să trimită acea sumă și de ce. Femeia i-a spus toată „povestea”, iar funcționarul i-a spus bătrânei să-și sune fiica în Italia. Din păcate femeia a aflat că a fost păcălită și a anunțat poliția. Până acum nici unul dintre escroci nu a fost prins. Dacă pesoanele care au înşelat-o pe femeie vor fi depistate, ele riscă până la 15 ani de închisoare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

INML București arată că moartea copilului de 4 ani a fost cauzată de anestezie

Redacția

Armă de vânătoare și două carduri furate din mașina unui afacerist pășcănean. Poliția caută autorul

Marius Parteni

Criminalul profesoarei din Cotnari, prins de SRI, după localizarea telefonului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site