NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

O pășcăneancă cântă alături de Laurențiu Duță o melodie care vrea să cucerească inimile îndrăgostiților în această vară (video)

Laurențiu Duță, unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din țară , a lansat în urmă cu două zile , de data aceasta în postura de interpret, piesa “Raza mea de soare”, în colaborare cu Kaira, o tânără solistă talentată din Pașcani.

 

Kaira sau Anca Petianu pe numele ei real este studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti şi cântăreaţă, făcând parte din casa de producţie Kazibo.

  

În 2012  ea a înregistrat şi prima piesa din carieră, „Besame”, care urmează să fie lansată anul acesta.

 Melodia “Raza mea de soare”este o declarație de dragoste, adresată persoanei iubite ce nu se mai află în viața personajului imaginat, genul abordat fiind pop. Considerat un adevărat hitmaker, Laurenţiu Duţă este autorul a două dintre cele mai difuzate piese ale momentului, „Ecou“ cântată de Elena Gheorghe, „În lipsa ta“, interpretată de Andreea Bănică şi What’s UP.

 {flv}diverse/laurentiu_duta_kaira{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Au făcut furori la emisiunea „Gospodar fără pereche”, dar nimeni nu se aștepta la asta! Un afacerist venit de pe meleaguri italiene s-a îndrăgostit de o maseuză. Secretul unei relații ca în povești

Redacția

Sfaturi de îngrijire și întreținere a unei oglinzi de perete

Redacția

”Moromeţii 2” este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site