RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(UPDATE) Cazul tânărului înjunghiat ieri seară: Agresorul, Iulian Bicică, a fost găsit. Taximetristul doar trecea prin zonă!

UPDATE: Reporterii NewsPascani.com au reușit să afle informații noi în cazul incidentului de ieri seară, când un tânăr de 21 de ani a fost tăiat în zona abdominală. Numele agresorului este Iulian Bicică, are 24 de ani, și este din Gura Bâdiliței. El a fost identificat în această dimineață Poliție la locuința din satul natal.

Cât privește taxiul în care el s-a urcat, surse judiciare susțin că șoferul mașinii nu are nici o legătură cu agresorul. El trecea pe lângă catedrală și se îndrepta către parcarea unde staționează taximetrele din zona pieței deal. Vorbim de o mașină de la Taxi Ovidiu. Agresorul nu era murdar de sânge, așa că nu putea stârni atenția șoferului. El a solicitat să fie dus până la puntea care leagă suburbia Lunca de satul Gura Bâdiliței.

Caz incredibil ieri seară în centrul municipiului Pașcani. Un tânăr de 21 de ani a fost tăiat în zona abdominală de către un individ cu care băuse mai multe sticle cu bere într-un bar din apropierea catedralei.

  

Ce a stat la baza gestului făcut de agresor nu se știe încă, victima fiind transportată la un spital din Iași, în timp ce agresorul e căutat și la această oră de polițiști. Din informațiile noastre acesta este din satul Gura Bâdiliței, comuna Vânători, identitatea lui nefiind încă făcută publică.

Victima, Alex Gâtman, a băut mai multe beri ieri cu agresorul în respectivul bar. Între ei a izbucnit un conflict verbal, ceea ce l-a determinat pe agajatul localului să îl scoată afară pe cel care ulterior avea să folosească un cuțit pentru a-l tăia pe Gâtman.

Agresorul a ieșit afară fără să spună nimic, de unde, potrivit unor martori, a început să înjure și să îi arate lui Alex Gâtman semne obscene. Acesta a ieșit din bar, și-a aruncat tricoul de pe el, și a fugit spre cel cu care se răfuise verbal în bar. Agresorul a deschis portiera unui taxi ce staționa lângă catedrală, și cu un cuțit l-a tăiat pe Gâtman în zona burții. Imediat s-a urcat în taxi și a plecat. Victima a încercat să oprească autoturismul prinzându-se de un geam, dar după ce a fost târâit câțiva metri a renunțat. A vrut să se întoarcă la bar, dar a căzut în rondul cu flori, acolo de unde a fost preluat de medicii de pe Ambulanță. „În cauză se fac cercetări. Victima a fost transportată la un spital din Iași, iar în funcție de concluziile medicului legist vom stabili încadrarea faptei. Agresorul este căutat și la această oră de polițiști”, ne-a declarat comisarul-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

 Surprinzător pentru mulți dintre cei care au asistat la scenă este prezența taxiului în zona respectivă. Spun oamenii că este foarte probabil ca agresorul să fi chemat mașina și să fi folosit un cuțit luat chiar din portieră.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trei dintre cei şapte violatori vasluieni se pregătesc de liberare condiţionată

Redacția

Pericol public la volan, în Cristești! Cu alcoolemie de 1,25 mg/l, fără permis, a intrat cu mașina într-un şanţ pentru scurgerea apelor pluviale

Redacția

IPJ Iași: Sfaturi pentru copii şi părinţi, odată cu începerea şcolii

Ema Roman
Încarcă...