NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Infirmiera prinsă în spital, în timpul serviciului, cu o alcoolemie de 3,43 „la mie“

Record de alcoolemie la Iaşi. Nu este vorba despre un şofer prins în trafic, ci de o infirmieră care a venit la serviciu cu o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool pur în sânge. Probele i-au fost recoltate chiar de către colegi, conducerea spitalului rămânând consternată la aflarea rezultatelor. Femeia lucrează de un an şi şapte luni la secţia de diabet a Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, iar evenimentul s-a petrecut săptămâna aceasta.

Cei care au anunţat conducerea spitalului au fost chiar colegii. Managerul instituţiei, Ioan Bârliba, s-a deplasat la secţia unde lucrează femeia. După cum a declarat acesta, infirmiera avea un comportament de om beat. „Doamna respectivă avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o scurtă discuţie, am mers către UPU. Iniţial nu a vrut să meargă, dar am convins-o cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia şi am rămas stupefiat şi eu văzând cifra respectivă, care era pestre trei“, a declarat managerul Ioan Bârliba.

Mai exact, femeia prezenta 3,43 mg/l alcool pur în sânge. Pentru că era foarte târziu, infirmiera a rămas în grija colegilor şi a medicului de gardă. Colegii femeii au mai spus că nu este prima dată când vine băută la serviciu. Conducerea spitalului a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor, femeia va lucra doar în timpul zilei şi sub supraveghere.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Trei puştani cu alcoolemii de comă, la spital:un Andrei şi prietenii săi

Redacția

Spitale fără electricitate la Iași! Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat că se sinucide (VIDEO)

Redacția

Douăzeci şi două de persoane refuză să stea în carantină într-o localitate din Iaşi

Oana Cordoneanu
Încarcă...