RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Închisoare pentru abandon de familie

Un bărbat a fost reținut ieri dimineață de polițiștii pășcăneni în suburbia Gâștești. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 1 an închisoare pentru comiterea infracțiunii de abandon, sentință emisă de către Judecătoria Vălenii de Munte în luna mai a anului 2005.

Este vorba despre Petru Bucătaru de 44 ani din comuna Vărbilău, județul Prahova. În tot acest timp, bărbatul a trăit în concubinaj cu o femeie din Gâștești, la care locuia fără forme legale. În baza mandatului, Petru Bucătaru a fost depus în arestul I.P.J. Iași

În ziua de 19 iunie 2012, lucrători din cadrul Biroului Investigații Criminale au depistat pe raza suburbiei Gâștești un bărbat în vârstă de 44 ani, ce avea domiciliul în județul Prahova și pe numele căruia se afla un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Bărbatul era condamnat la 1 an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie” ne-a declarat cms. șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

  

Related posts

Școala de Vară – „un deliciu” pentru copii pășcăneni

Răzvan Grecu

Plan roșu de intervenţie la Cristeşti! Catastrofă feroviară, cu zeci de victime, în tunelul din Hereşti

Ema Roman

Familie evacuată, dintr-un imobil ANL, în prag de sărbători

Ema Roman
Încarcă...