RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Deținut adus special din penitenciar pentru o reconstituire (FOTO)

Reconstituire inedită la Pașcani: un deținut din Penitenciarul de Maximă Siguranță Vaslui a fost adus special pentru a participa la reconstituirea unei alte fapte decât cea pentru care este închis. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 5 ani pentru tâlhărie, dar polițiștii investighează acum și un furt calificat din Depoul CFR Marfă la care acesta a luat parte.

Ionel Costel Ispir, de 22 ani, din Pașcani (Fântânele), a fost închis pentru că în luna iulie 2011 a amenințat și lovit cu un cuțit un tânăr ce călătorea cu trenul. Acum el ia parte la cercetările Poliției TF privind două furturi de echipamente și cabluri de cupru dintr-o locomotivă garată în Depoul CFR Marfă Pașcani. În nopțile 27/28 mai 2011 și 7/8 iunie 2011, Ispir, împreună cu Amar Stănescu (35 de ani) și Leonard Pintilie (20 de ani) au furat materiale în valoare de 68.000 lei.

Astăzi, Ionel Costel Ispir a fost adus în Pașcani pentru reconstituirea furturilor și este cercetat pentru furt calificat și distrugere împreună cu ceilalți doi bărbați. Stănescu și Pintilie sunt plecați din Pașcani și vor fi judecați în lipsă. Pentru aceste fapte, ei riscă o pedeapsă de 5-18 ani de închisoare.

  

Related posts

Dublarea alocațiilor copiilor, respinsă în Parlament. Scandal la dezbaterea bugetului de stat

Redacția

De ziua sa o bătrână, care trăiește la limita sărăciei, a trecut prin momente cumplite. Cu ajutorul Primăriei a ajuns astăzi în spital (VIDEO)

Marius Parteni

De mâine se vor repartiza tichetele cadou de sărbători

Teona Gherasim
Încarcă...