NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Deținut adus special din penitenciar pentru o reconstituire (FOTO)

Reconstituire inedită la Pașcani: un deținut din Penitenciarul de Maximă Siguranță Vaslui a fost adus special pentru a participa la reconstituirea unei alte fapte decât cea pentru care este închis. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 5 ani pentru tâlhărie, dar polițiștii investighează acum și un furt calificat din Depoul CFR Marfă la care acesta a luat parte.

Advertisements

Ionel Costel Ispir, de 22 ani, din Pașcani (Fântânele), a fost închis pentru că în luna iulie 2011 a amenințat și lovit cu un cuțit un tânăr ce călătorea cu trenul. Acum el ia parte la cercetările Poliției TF privind două furturi de echipamente și cabluri de cupru dintr-o locomotivă garată în Depoul CFR Marfă Pașcani. În nopțile 27/28 mai 2011 și 7/8 iunie 2011, Ispir, împreună cu Amar Stănescu (35 de ani) și Leonard Pintilie (20 de ani) au furat materiale în valoare de 68.000 lei.

Astăzi, Ionel Costel Ispir a fost adus în Pașcani pentru reconstituirea furturilor și este cercetat pentru furt calificat și distrugere împreună cu ceilalți doi bărbați. Stănescu și Pintilie sunt plecați din Pașcani și vor fi judecați în lipsă. Pentru aceste fapte, ei riscă o pedeapsă de 5-18 ani de închisoare.

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Programatorii cu studii medii, scutiţi de impozit de la 1 februarie

Redacția

A încercat să scoată un cui şi s-a trezit cu el în gură

Redacția

Micuţa Livia încearcă să învingă cancerul. Tatăl ei vitreg nu vrea să creadă că o pierde

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site