RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Incendiul de la fabrica din Braşov a fost stins. Unul din răniţi a murit, doi pacienţi sunt în stare gravă la Terapie Intensivă

O explozie puternică urmată de un incendiu a izbucnit, joi seară, la o fabrică de pâine Vel Pitar din apropierea stadionului din Braşov, unde se desfăşura un meci de fotbal din Liga a II-a.

  

 

Şase persoane au fost rănite în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov. Din păcate, unul dintre răniţi a murit vineri dimineaţă la spital. Alţi doi sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă. Deflagraţia s-ar fi produs din cauza nerespectării concentraţiei pulberilor de făină emanate în spaţiu închis, potrivit primelor cercetări la faţa locului, a declarat, primarul Braşovului, George Scripcaru.

Incendiul a fost stins în jurul orei 21:50. În momentul producerii deflagraţiei, în interiorul clădirii se aflau 11 persoane şi 5 dintre ele au scăpat nevătămate, în timp ce a şasea a căzut într-un horn de făină, fiind salvată ulterior de echipele de intervenţie.

Sursa: Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Previziunile sumbre ale lui Stephen Hawking pentru omenire. Cele trei amenintari care ar putea duce la disparitia rasei umane

Redacția

Anunț Delgaz Grid 8 februarie 2020 / 1

Redacția

Wi-Fi-ul ne afectează grav sănătatea. Câteva sfaturi pentru a-l menţine la o ”distanţă” sigură

Redacția
Încarcă...