RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Incendiu devastator: au ars zeci de hectare de vegetație uscată, vie și pădure de salcâm

Un incendiu de proporții a mistuit 80 de hectare de vegetație uscată. Ore în șir  Staţia de Pompieri Tg. Frumos, Secţia de Pompieri Paşcani şi Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi, în cooperare cu SVSU Ion Neculce şi SVSU Strunga s-au luptat să stingă focul.

Pompierii au intervenit în satul Buznea, comuna Ion Neculce, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit pe un teren viran, domeniul public al comunei Ion Neculce. Au ars: aproximativ 30 hectare vegetaţie uscată de pe teritoriul comunei Ion Neculce, aproximativ 50 hectare vegetaţie uscată de pe teritoriul comunei Strunga, patru cauciucuri scoase din uz şi trei tone deşeuri de lemn (europaleţi şi ambalaje pentru piese de schimb utilaje), 3500 m2 pădure de salcâm şi 1000 m2 plantaţie de vie aflată în paragină de pe teritoriul comunei Ion Neculce. Cauza incendiului este focul deschis în spaţii deschise.

 Marți 4 septembrie, în jurul orei13:37, Secţia de Pompieri Paşcaniaintervenit în municipiul Paşcani, strda Grigore Ureche, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran. A ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 5000 mp. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spaţii deschise.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Apel umanitar pentru o familie din Comarna care a rămăs fără casă din cauza unui incendiu

Redacția

Primăria Pașcani – precizări importante pentru voluntari!

Marius Parteni

Cereri de decontare a hranei pentru refugiați, „până marți”

Redacția
Încarcă...