NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrație

Inaugurare Sală de Sport și Cămin Cultural în comuna Mogoșești-Siret

Investiții importante pentru comunitate, în localitatea Mogoșești-Siret. Ieri a avut loc inaugurarea  Căminului Cultural și Sala de sport multifuncțională. Fondurile sunt de la Compania Națională de Investiții. La inaugurare a fost prezent și Sorin Năcuță, deputat PNL.

”La invitația primarului comunei Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, am participat astăzi, alături de colegii PNL din Consiliul Județean Iași, Dolachi-Pelin Constantin, Codrin Lupu și Marius Minea, la inaugurarea a două obiective de investiții: Căminul Cultural și Sala de sport multifuncțională.Două investiții importante pentru tinerii și cetățenii din comună, finanțate prin Compania Națională de Investiții, pentru care domnul primar a făcut eforturi deosebite, având în vedere competiția acerbă pentru astfel de proiecte, perioada dificilă de pandemie și creșterea foarte mare a prețurilor la materialele de construcție.Alături de sănătate și educație, sportul este unul din domeniile importante în care trebuie să investim. Sportul juvenil și cel de masă înseamnă sănătate și pot încuraja tinerii spre performanță. De apreciat gestul administrației comunei Mogoșești-Siret, care și-au răsplătit cele două sportive, Daria și Amalia Bereș, componente ale lotului național de canotaj, care au adus multiple medalii la campionatele internaționale, ele primind recunoașterea meritată și titlul de ,,cetățeni de onoare” ai comunității.Felicitări, dle primar Damian Butnaru, pentru cele două investiții, pentru toate proiectele comunității și mult succes în administrație!”,  este mesajul transmis de deputatul PNL Sorin Năcuță, pe pagina sa de facebook.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Trecerile de pietoni și marcajele rutiere sunt refăcute pe străzile din Pașcani

Oana Cordoneanu

O nouă justificare pentru creșterea taxelor și impozitelor locale! Costuri cu 5 milioane de lei în plus pentru proiectele europene aflate în derulare!

Răzvan Grecu

Indemnizații majorate pentru primari. Singurul parlamentar care s-a opus

Redacția
Încarcă...