RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

În sfârşit! Trei metri de asfalt după patru ani de aşteptare

Ambulanţele de la Substaţia Paşcani vor pleca mai rapid la intervenţii! Bucata de stradă plină de gropi pe care maşinile de intervenţie se deplasează la solicitări, a fost în sfârşit asfaltată. Practic, a fost nevoie de trei metri de covor asfaltic pentru care ambulanţierii au aşteptat patru ani timp în care au auzit doar promisiuni.

 

  

Şoferii nu vor mai avea de ocolit gropile, fapt ce va scurta din timpul parcurs de Ambulanţă din parcare şi până la solicitare.

”Angajaţii de la Gospodăria Comunală au ieşit pe teren pentru a rezolva o serie de probleme, printre care şi asfaltarea acelei alei din apropierea staţiei de Ambulanţă. Restul zonei a fost asfaltată de către ei, fiind terenul care aparţine de Substaţia Paşcani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Porţiunea de stradă la care face referire reprezentantul Primăriei este de fapt o continuare a trotuarului ce trece prin faţa Policlinicii, şi face parte din domeniul public. Restul străzii aparţine Serviciului de Ambulanţă şi a fost reabilitată din fondurile instituţiei.

Încă din 2014, reprezentanţii Primăriei au promis că vor reabilita strada, lucru care nu s-a mai întâmplat.

 

 

 

Related posts

Ministerul Transporturilor vrea să reintroducă radarele fixe pe șoselele din România, prin PNRR

Redacția

Primăria Paşcani, plan pentru primirea refugiaţilor ucraineni, din zonele atacate de Rusia

Oana Cordoneanu

Autostrada A7 va trece prin curtea unei biserici la Pașcani și a unui azil de bătrâni. Preotul și vârstnicii, somați să elbereze locul până pe 30 noiembrie!

Redacția
Încarcă...