NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

În săptămâna de “Şcoala Altfel”, elevii vor putea cumpăra bilete de tren la jumătate de preţ

CFR pune la dispoziţia elevilor, în perioada 18 – 22 aprilie, călătorii cu trenul la preţuri reduse chiar şi cu 50%, pentru toţi cei care fac parte din programul educaţional “Şcoala Altfel”, anunţa într-un comunicat de presă, CFR.

 

Potrivit unui comunicat, în cadrul săptămânii de “Şoală Altfel”, care în acest an va fi în perioada 18-22 aprilie, elevii cu vârsta de până la zece ani beneficiază de reduceri de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua, spre orice destinaţie din România. “Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat”, mai transmite CFR.

“Reducerile pentru elevi de până la zece ani se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online. Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (o persoană la zece copii)”, se mai spune în acelaşi comunicat.

CFR vine şi cu o recomandare pentru pasionaţii de trenuri care ar putea vizita: Muzeul CFR din Bucureşti, Muzeul locomotivelor de la Dej, Muzeul locomotivelor cu abur de la Reşiţa, Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu, expoziţia „Mic Muzeu CFR” din gara Bistriţa.

 

 Sursa: mediafax.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Obiceiurile de iarnă româneşti au origine dacică: dansuri ritualice închinate ursului sacru, animalelor totemice şi strămoşului mitic numit Crăciun

Redacția

Cronica masacrului evreilor coordonat de Ion Antonescu

Redacția

Chinezii deschid cea mai mare fabrică de clonare din lume: ”Vom crea, prin clonare, câte 100.000 pe an”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site