NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

În loc să ajungă la biserică o femeie a fost luată cu ambulanța și dusă la spital

Bisericile din municipiul Pașcani au fost pline de credincioși cu ocazia sărbătoririi intrării  Maicii Domnului în Biserică sau Ovidenia. Din nefericire au existat și probleme. O bătrână de 81 ani a fost îmbrâncită de un trecător în timp ce încerca sa ajungă dimineață la slujbă.

„Nu pot spune exact ce s-a întâmplat. Cineva, un bărbat a dat peste bunica mea în timp ce încerca să ajungă la Biserică, la slujbă. Nu știu cine e. A căzut jos și s-a lovit la șold și piciorul stâng. Un taximetrist a văzut-o și a ajutat-o aducând-o acasă. Pentru că a zis că se simte rău am sunat la Ambulanță”, a declarat nepotul femeii, Andrei Pătrașcu.În fiecare an pe 21 noiembrie, se sărbătoreşte Intrarea Maicii Domnului în Biserică sau Ovidenia după cum mai este cunoscută sărbătoarea în popor. Potrivit tradiţiei, în această zi, femeile dau de pomană, în principal peşte fiindcă este dezlegare la peşte pentru cei care ţin post.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Află detalii despre singurul magazin din Pașcani unde se vând steaguri tricolore și produse cu însemnele naționale și despre vizita unui „client” nepoftit care a ajuns până la urechile edilului (GALERIE FOTO)

Răzvan Grecu

Tratament unic in tara, la Spitalul de Recuperare din Iasi

Redacția

Plata online a taxelor şi impozitelor – un vis pentru păşcăneni

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site