RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Problemele pășcănenilor sunt dezbătute în continuare la audiențele de la Primărie

Audiențele de astăzi ținute de viceprimarul Vasile Axinte au ridicat diferite probleme ale cetățenilor la nivelul municipiului.  

13 pășcăneni au depus cerere de înscriere, însă rând pe rând 8 persoane și-au expus problemele în fața audienței.  

Teodorescu P. din Pașcani a cerut un ajutor pentru  lemne pentru foc. Viceprimarul i-a trasat sarcina șefului Direcției de Asistență Socială pentru a rezolva problema.

  

Iuliana M. din Pașcani a solicitat închirierea sau concesionarea unui teren de pe raza municipiului pentru a amplasa un Fast-Food.  Cererea a fost direcționată pentru soluționare la Compartimentul Patrimoniu.

Nicolae C. din Fântânele, a cerut amenajarera unui trotuar de 50 m, dar și asfaltarea străzii unde locuiește, iar viceprimarul l-a asigurat că respectivul sector va fi cuprins într-un proiect pentru modernizare anul viitor.

 Mihaela C. din Pașcani, are o fetiță cu vârsta de un an, care a fost operată pe creier. Ea solicită ajutor pentru angajarea unui asistent personal. De soluționarea acestei probleme se va ocupa șefului Direcției de Asistență Socială.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Știri de la cititori: Cum te poți alege cu parbrizul fisurat pe un drum public!

Marius Parteni

O pensionară a mers la Trezorerie pentru a dona 8 lei. Spitalul beneficiar a reuşit să strângă astfel 1,8 milioane lei pentru achiziţia de materiale sanitare

Redacția

Cum a arătat 2017 în cifre! Iată bilanţul Serviciului Public de Evidenţă a Persoanelor Paşcani

Ema Roman
Încarcă...