RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Îmbunătățiri pentru Hyundai i30

• Hyundai a pregătit o serie de noutăți pentru actuala generație i30. Modelul de clasă compactă se află la al doilea facelift al carierei (primul a fost lansat în 2020) și propune mici noutăți exterioare, câteva elemente noi de interior și un pachet ceva mai generos de dotări standard.

• Noutăți exterioare: modelul grilei frontale, ornamentele spoilerului frontal și cele ale proiectoarelor, designul jantelor de 16 inchi și inserțiile cromate pentru bara spate. Standard, i30 (indiferent de versiunea de caroserie) va fi echipat cu faruri și stopuri cu LED.

• 12 culori de caroserie, dintre care șapte sunt noi: Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl si Sailing Blue Pearl.

• Noutăți la interior: culori noi pentru planșa de bord și consola centrală, patru variante pentru tapițerie și detalii noi pentru scaune.

  

• Oficialii Hyundai spun că au modificat și lista de echipamente standard. Printre noutățile menționate: iluminare ambientașă cu LED, ecran de 4,2 inchi (opțional de 10,25 inchi), trei porturi de încărcare USB C, actualizări over-the-air pentru hărți, și sistemele de siguranță Parking Distance Warning, Forward Collision-Avoidance Assist , Lane Following Assist,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alegeri locale în Republica Moldova: Secțiile de votare s-au închis. Care a fost prezența la urne

Redacția

Primul smartphone al copilului. Care e vârsta potrivită, tipul de telefon și ce tip de control parental aplic? (Wall Street Journal)

Redacția

Ciucă, vizită la Sofia pentru inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria

Redacția
Încarcă...