NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți

Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise pe sectoarele de munte, începând de marți, 20 octombrie, anunță Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Conform Normativului AND 615-2020 privind circulatia rutiera pe drumurile montane DN7C (Transfagarasan) si DN67C (Transalpina), incepand de marti, 20.10.2020, circulatia rutiera va fi inchisa pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor mentionate anterior, dupa cum urmeaza: DN 7C, intre km 104+000 (Piscu Negru) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada), DN 67C, intre km 34+800 (Ranca) si km 79+200 (Curpat)”, se mentioneaza intr-un comunicat al CNAIR.

Reprezentantii companiei precizează că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone.

observator

  
Advertisements

Related posts

O simplă foaie de hârtie poate salva viața șoferilor implicați în accidente rutiere grave. Uite cum o descarci

Redacția

Mesajul unui tânăr infectat cu COVID-19 pentru cei care nu cred în virus: Paturile se ocupau în 5 minute. „A fost un adevărat coşmar”

Redacția

Legaţi în lanţuri şi torturaţi. Mai mulți oameni răpiți de o familie de romi au fost transformați în sclavi

Redacția
Încarcă...